NJOY!

NJOY! Njoy!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 432 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Njoy!. Meer weten? Ontdek meer

9 sep 2022 om 1:42 superlekker eten! zeker een aanrader
24 aug 2022 om 0:22 Zeer lekker eten. Vriendelijke bezorger Ik raad Njoy zeker aan
23 aug 2022 om 0:17 Snelle levering, de pizza’s waren zoals gewoonlijk overheerlijk!
18 aug 2022 om 2:18 Het eten was echt niet lekker, de pasta was niet te eten het voelde niet gekookt en de saus was waterig.
17 aug 2022 om 23:33 Ik bestelde een fishburger. Het broodje was niet smakelijk en plat, precies nooit gebakken geweest. De tartaarsaus is helemaal niet zelf gemaakt!! Dus zeg dat dan ook niet. American potatoes smaakte verbrand. Trok op niks. Je kan dit niet Njoy’en
17 aug 2022 om 7:42 vers hamburgerbrood, lekkere toppings, potatoes waren lekker gekruid, top!
9 aug 2022 om 22:07 Lekkerste pastas
9 aug 2022 om 20:46 Bezorger: vriendelijk. kids snack menu niet voor herhaling vatbaar. Speelgoedje ontbrak! De potato wedges hadden een vieze smaak. Ze klaagde erover, dus heb ik geproefd en inderdaad :/ een schimmelsmaak, dus weggegooid. De pizza was wel goed!
8 aug 2022 om 23:04 Goed op tijd geleverd en eten was zeer goed warm en lekker
1 aug 2022 om 15:41 Poffers waren erg lekker
26 jul 2022 om 10:38 De 2 zelf samengestelde hamburgers waren heel lekker
21 jul 2022 om 22:35 do not use ketchup on a pizza! It is supposed to betomato concentrate. Your pizza testes like a seeert. Ik is dupposed to taste salty and spicy.