NJOY!

NJOY! Njoy!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 209 beoordelingen
10 feb 2020 om 0:17 Sehr nett
9 feb 2020 om 22:08 Lekker zoals gewoonlijk! En snel geleverd!
9 feb 2020 om 21:55 Lekker en veel. Vriendelijk personeel. Ik was wel verrast door de deurbel om 18h30, terwijl ik pas om 19h00 had besteld
9 feb 2020 om 21:15 Heerlijk!
5 feb 2020 om 23:25 Snelle levering, koerier was zeer vriendelijk. Pizza was heerlijk en alles was top
5 feb 2020 om 22:24 Eten was zo snel hier denk dat hij linkerbaan had genomen tering wat snel! Echt goed ik raad deze zeker aan
4 feb 2020 om 19:52 Heel vriendelijke mensen, eten was lekker. zeker een aanrader om bij te bestellen, super klantvriendelijk! Spijtig dat ik geen cash had om fooi te geven :/ next time!
3 feb 2020 om 13:41 Degene die burgers nog niet hebben getest? Aanraders geloof me. Pizza’s waren heerlijk
21 jan 2020 om 21:08 Normaal eet ik niet snel pasta op een ander maar de gok eens gewaagd en ineens super lekker! Pasta curry roomsaus genomen. Heerlijk!
20 jan 2020 om 16:27 De levering was later dan voorzien omdat de bezorger onderweg een ongeluk had gehad. Ik werd netjes telefonisch door Njoy gecontacteerd om dit te melden + kreeg als compensatie drankje van het huis. Vandaar 5* voor de klantvriendelijkheid!!!
20 jan 2020 om 0:05 Geen woorden hiervoor top eten en top service!
19 jan 2020 om 21:34 Geen commentaar Zelfs nog blikje cola van vorige bestelling mee geleverd was dat zelf al vergeten ✌️ zie vorige review('s)